N GROUP

Sa strašću stvaramo kompanije
koje unapređuju društvo u kome živimo i radimo!

3
Godine iskustva
126
Zaposlenih
5
Uspješnih firmi
21000
Zadovoljnih korisnika

Naša misija Sa strašću stvaramo kompanije koje unapređuju društvo u kome živimo i radimo.

Naša vizija Da u očima klijenata, partnera i zaposlenih budemo jaka globalna kompanija prepoznatljiva po svojim VREDNOSTIMA: IZVRSNOST nas čini najboljim INOVATIVNOŠĆU menjamo svet INTEGRITET je duboko usađen u sve što radimo Uvek težimo najvećim DOSTIGNUĆIMA BRIGA O LJUDIMA je temelj našeg uspeha.

ČLANICE GRUPACIJE

N GROUP

Nešković N GROUP

N GROUP

Nešković

U sklopu kompanije N GROUP DOO posluju i dvije benzinske pumpe na kojima pored naftnih derivata možete u moderno opremljenim prodavnicama pronaći raznovrstan asortiman proizvoda za sigurno i bezbrižno putovanje, a u moderno opremljenim kafićima osvežiti se i uživati uz kvalitetne osvežavajuće napitke.

Saznajte više
Hotel HOMA N GROUP

N GROUP

Hotel HOMA

Hotel HOMA je objekat koji nudi savršen spoj modernog stila i tradicionalnog ugođaja.
Odlična lokacija u samom centru grada omogućuje našim gostima da do brojnih restorana i kafića stignu pešice uz minimalni gubitak vremena osete i upoznaju se sa svim čarima u kojima mogu uživati u našem gradu.

Saznajte više
ELIXIR Coffee Roasters N GROUP

N GROUP

ELIXIR Coffee Roasters

Kada majstori zanata uzmu predano i sa ljubavlju rade svoj posao – rezultat ne može da izostane. Elixir kafa je prilagođena svim stilovima života – ali je u svakom svom obliku zadržala prepoznatljiv ukus i jedinstvenost.
Uživajte u Elixir kafi kao u dobrom priajtelju.

Saznajte više
PARK Caffe Pizzeria N GROUP

N GROUP

PARK Caffe Pizzeria

Prijatnim i savremenim enterijerom usklađenim sa ljubaznim i profesionalnim osobljem i našim vrhunskim proizvodima, stvorili smo prijatnu i opuštenu atmosferu, prigodnu za poslovni ručak, druženje sa prijateljima ili intimnu večeru sa voljenom osobom.

Saznajte više
Pastry & Co N GROUP

N GROUP

Coffee Shop

U savremoj i moderno opremljenoj pekari uživajte u širokoj lepezi naših proizvoda.
Omiljenim napicima, svježim pecivima, osvežavajućim napicima, kolačima… Pravi dokaz za to su naši lojalni kupci koji vole naše poslastice i koji nam se svakodnevno vraćaju.

Saznajte više